hey peeps , welcome to shero's official blogspot . and thanks for visiting yeahh ?

awakk , I miss you badly :'/
do you ?

pengumuman penting :)

heyy , korang sehad ? shero alhamdulilah sehad sgt sgt :) hee . yeah shero semakin KUAT :D kuat dr segi apa ? dari segi menjaga haty sendiri kan ? haihh sadis jee dgr :)

Okayy , actually shero nak post entry nii untuk dua sebab yang teramat lah penting utk awak awak awak dan awak awak semua haha

first ;

shero sudah 'berpindah' ke blogger baru . so ini kira post terakhir lah kan ? yeahh banyak gila kot cerita shero dah cerita kat blogger nii and shero mmg sayangg gilaa tahu blogger nii :( Sumpahh :/ tapi shero terpaksa.shero tak kan buang blogger nii kot, palingg-palingg shero cuma biar jee blogger nii sampai post terakhir nii . Kalau shero agak mcm rinduu cerita lama , shero bolehh bukak kan ? Shero sedih kee , bolehh jugak shero bace bg boleh senyum balik kan ? hee :)

so kalau nak url blogger baru , minta shero Okayy ? shero boleh bg korang anytime :) cehh kalau bolehh nak 'korang' en , mcm ramai jee bace blog kau shero == .

Okayy , pengumuman kedua nii kalau korang nak bace , bace lahh . tapi nanti korang mesti menyesal sbb baca kah kah kahh


second ;

Shero rinduu someone . Betul-betul rinduu :'/ Allah jee tahu kan ? shero tahu dia dah tak peduli dahh . but its okayy . shero kan superwoman :') so superwoman tak boleh sedihh kan kann? haihh == shero taip pasal nii sebab dalam blogger nii banyak gilaaa pasal dia tahu ? tapi dia tak tahu :'/ so ape boleh buad ? shero cuma boleh keep on smilingg and move on :)

so pesanan untuk blog nii pulak ;
blog ouhh blogg , jage diri baik baik taww ? thanks sebab ada mase shero nak luah kan shero sedihh kee , sheroo marah ke kan kan ? kau baik betul lahh blog :) cium pipi siket lahh muahhmuah :*

last word ; I Love You :/

sincerely; shero

tragedi ==

tadi tgk ceritaa hantuu taww . cerita kum kum kat astro riaa tuhhh . hee sumpahh hantu dea mcm seram kot mukanyaaa . shero dgn bawak bantal . pelok bantal tuhh kat sofa . bilaa nampak scene mcm dah agak agak suspens sikit , tgk tb tuu mmg sebelah mata jee lahh HAHA

takutt doee == tghh takot takot tuu . mama bolehh pulak nakk lagi takut kan shero taww . mama ckp mcm nehh ;

'malam malam jumaat tgk cerita hantuu . haishh berani sgt '

Bilaa dgr jee mama ckp mcm tuu . shero buatt ape lg ? terus tukar astro Oasis terus tahu tak ? haha tgk cerita salam sakaratulmaut kott . entahh lahh tajuk deaa apa . taubat terusss hahahaha .

haihh shero nii dah lahh jenis penakut gilaa kott grr mama nehh kann . cubit kangg haa baru tahu . hee . btw , tadi tuition , Biasaa Biasaa jee . tak ada yangg best pun haha .

tapi shero ada kawan baruu ;D dea baru masuk tuition . Perempuan taww taww . sapee lelaki nak kenal dea bgtahu shero okayyy ? sheroo akan sampai kan . hee ;DD nama dea Adah tak silapp ;D tak tahu nama betul dea apa . hbs shero tanya lahh kan mcm nehh ;

'nama ape ? '

dea jawab ;

'Cuba teka'

shero tak jawabb pun haha . cuma tersenyumm maniss HAHAHAHHAHAH ;D

lepastuu dea ckp lahh nama dea . dea jawab mcm nehh ;

'!#%$^%*& adawiyah'

bapak lajuuu dea jawabb . sepatah haram shero tak faham == dlm haty shero ckp apa taww *ehh budak neh ckp apa ? nama dah lahh panjangg . pastuhh ckp lajuu . HAHAHA . jahat betul shero nehh kahh kahh kahh ;DD lepastuhh shero ckp lg ;

'haa ? apa ? tak faham '

dea jawab ;

'!$%^&*adawiyah'

HAHA shero sumpahh fed-up kot . dah dua kali tanyaa shero still tak dpt pick up nama dea apa AHHA then shero ckp ;

'dahh lahh . tuliss jee . biar shero bace sendiri' berkata dgn nada yang agak memerli HAHA

tapi budak tuu tak nak tulis , haha mcm macam taww dea nii . kangg sheroo ketuk kangg hee ;DD then shero ckp lg ;

'tape lahh . nama pendek apa ? '

dea jawab ; ' adah '

shero ckp ; ' ohh adah . haa kan senang ' smbil ketawaa ;DD

lepas tuu dea tanyaa ;

'dengar kita ckp nama kita apa tadi ?'

shero cakap ;

'dengar mcm ckp nama awak Bedah' sambil ketawa terbahak-bahakk . HAHAHAHHAHAHA

sumpahhh berdekak betul == shero yang Pekak kee ? dea yang Sebut lajuu , entahh lahh . tak dpat dikenal pasti haha ;DD

haishhh , btw shero happy sbb lepas nehh dah tak boringg sgt kalau physics . at least ada kawan perempuan hee ehem nice to meet youu , !@#$%^&* adawiyahh ! HAHAHAHHAHAHAHAH ;DD