hey peeps , welcome to shero's official blogspot . and thanks for visiting yeahh ?

Give up ==

yes . i'm give up . Tak tahu kott nak ckp ape lg . tapi kan setiap kali shero update blog and ckp pasal bende yangg SUMPAH remeh gilaa mcm neh . rasaa macam benci dah kot .

elehh shero kau tuu gedik , give up lah , dah tak nak amik tahu lahh tapi tup tup haihh baik balik kan ? itu pun org still tak nampak yang kau mmg Bodoh ==

setiap kali apa apa jd , yeahh my mind tells ; Shero ! try to be Strong . yeahh I'm Strong whattt ? tapi luaran kot . sebenar-benarnya tak . Totally Tak . mungkin aku sorang jee yang nampak bilaa masa aku rasaa aku nehh Too WEAK == Org lain tak nampak .

apa yang aku rasa cuma Allah yang tahu .
Photobucket

No comments:

Post a Comment