hey peeps , welcome to shero's official blogspot . and thanks for visiting yeahh ?

I'm Bored .

yeahh i'm HELL bored . huh . setiap hari ape jee taw shero buad? online . makan . tidur . online . makan . tidur . haihhhh boring tahuuuu ? grrr

nasib lah hari khamis dgn ahad ada tuition . tak lahh terperap jee kat rumaaaahh . tapi pergi tuition pun , bukan ramai org . mcm mlm td , tuition physics . shero soranggggg jeee kot perempuan yang dtg . grr nasib baik aku duduk sebelah fahmi .tak lah aku boring sgt .

yang kelakar semalam , nak pergi solat magrib kat tmpat tuition tuu . dah lah aku sorang perempuan . takottt lahh semua laki HAHHAHAH . then takut nak naik atas . gelap gilaa kot . then tunggu kat tangga . ada si Farhan neh budak mana entah . dea nmpak shero sorang kat tangga then pandang aneh jee . dea ingat shero neh ponteng solat kot . then shero ckp lah .

'takut doe , gelap ' sambil tersenyum :)

dea pandang senyum jee kan . haha . then dah hbs solat . shero turun tangga nak masuk clas balik then si farhan neh stay kat tangga , dea ckp ape taw

'ape lah . gelap pun takut '

HAHA . aku gelakk jee kot . tak tahu nak ckp ape . then bila dah masuk kelas . si farhan neh boleh senyum nganjing haha mcm apee jeee .

haihh itu jee lahh kerja mase cuti kan ? boringg gilaaa . HAHA

dinna syggggg , bilaa nak main bowling lg ? tangan Gatal neh haha ;DD

No comments:

Post a Comment