hey peeps , welcome to shero's official blogspot . and thanks for visiting yeahh ?

pengumuman penting :)

heyy , korang sehad ? shero alhamdulilah sehad sgt sgt :) hee . yeah shero semakin KUAT :D kuat dr segi apa ? dari segi menjaga haty sendiri kan ? haihh sadis jee dgr :)

Okayy , actually shero nak post entry nii untuk dua sebab yang teramat lah penting utk awak awak awak dan awak awak semua haha

first ;

shero sudah 'berpindah' ke blogger baru . so ini kira post terakhir lah kan ? yeahh banyak gila kot cerita shero dah cerita kat blogger nii and shero mmg sayangg gilaa tahu blogger nii :( Sumpahh :/ tapi shero terpaksa.shero tak kan buang blogger nii kot, palingg-palingg shero cuma biar jee blogger nii sampai post terakhir nii . Kalau shero agak mcm rinduu cerita lama , shero bolehh bukak kan ? Shero sedih kee , bolehh jugak shero bace bg boleh senyum balik kan ? hee :)

so kalau nak url blogger baru , minta shero Okayy ? shero boleh bg korang anytime :) cehh kalau bolehh nak 'korang' en , mcm ramai jee bace blog kau shero == .

Okayy , pengumuman kedua nii kalau korang nak bace , bace lahh . tapi nanti korang mesti menyesal sbb baca kah kah kahh


second ;

Shero rinduu someone . Betul-betul rinduu :'/ Allah jee tahu kan ? shero tahu dia dah tak peduli dahh . but its okayy . shero kan superwoman :') so superwoman tak boleh sedihh kan kann? haihh == shero taip pasal nii sebab dalam blogger nii banyak gilaaa pasal dia tahu ? tapi dia tak tahu :'/ so ape boleh buad ? shero cuma boleh keep on smilingg and move on :)

so pesanan untuk blog nii pulak ;
blog ouhh blogg , jage diri baik baik taww ? thanks sebab ada mase shero nak luah kan shero sedihh kee , sheroo marah ke kan kan ? kau baik betul lahh blog :) cium pipi siket lahh muahhmuah :*

last word ; I Love You :/

sincerely; shero

No comments:

Post a Comment