hey peeps , welcome to shero's official blogspot . and thanks for visiting yeahh ?

tragedi ==

tadi tgk ceritaa hantuu taww . cerita kum kum kat astro riaa tuhhh . hee sumpahh hantu dea mcm seram kot mukanyaaa . shero dgn bawak bantal . pelok bantal tuhh kat sofa . bilaa nampak scene mcm dah agak agak suspens sikit , tgk tb tuu mmg sebelah mata jee lahh HAHA

takutt doee == tghh takot takot tuu . mama bolehh pulak nakk lagi takut kan shero taww . mama ckp mcm nehh ;

'malam malam jumaat tgk cerita hantuu . haishh berani sgt '

Bilaa dgr jee mama ckp mcm tuu . shero buatt ape lg ? terus tukar astro Oasis terus tahu tak ? haha tgk cerita salam sakaratulmaut kott . entahh lahh tajuk deaa apa . taubat terusss hahahaha .

haihh shero nii dah lahh jenis penakut gilaa kott grr mama nehh kann . cubit kangg haa baru tahu . hee . btw , tadi tuition , Biasaa Biasaa jee . tak ada yangg best pun haha .

tapi shero ada kawan baruu ;D dea baru masuk tuition . Perempuan taww taww . sapee lelaki nak kenal dea bgtahu shero okayyy ? sheroo akan sampai kan . hee ;DD nama dea Adah tak silapp ;D tak tahu nama betul dea apa . hbs shero tanya lahh kan mcm nehh ;

'nama ape ? '

dea jawab ;

'Cuba teka'

shero tak jawabb pun haha . cuma tersenyumm maniss HAHAHAHHAHAH ;D

lepastuu dea ckp lahh nama dea . dea jawab mcm nehh ;

'!#%$^%*& adawiyah'

bapak lajuuu dea jawabb . sepatah haram shero tak faham == dlm haty shero ckp apa taww *ehh budak neh ckp apa ? nama dah lahh panjangg . pastuhh ckp lajuu . HAHAHA . jahat betul shero nehh kahh kahh kahh ;DD lepastuhh shero ckp lg ;

'haa ? apa ? tak faham '

dea jawab ;

'!$%^&*adawiyah'

HAHA shero sumpahh fed-up kot . dah dua kali tanyaa shero still tak dpt pick up nama dea apa AHHA then shero ckp ;

'dahh lahh . tuliss jee . biar shero bace sendiri' berkata dgn nada yang agak memerli HAHA

tapi budak tuu tak nak tulis , haha mcm macam taww dea nii . kangg sheroo ketuk kangg hee ;DD then shero ckp lg ;

'tape lahh . nama pendek apa ? '

dea jawab ; ' adah '

shero ckp ; ' ohh adah . haa kan senang ' smbil ketawaa ;DD

lepas tuu dea tanyaa ;

'dengar kita ckp nama kita apa tadi ?'

shero cakap ;

'dengar mcm ckp nama awak Bedah' sambil ketawa terbahak-bahakk . HAHAHAHHAHAHA

sumpahhh berdekak betul == shero yang Pekak kee ? dea yang Sebut lajuu , entahh lahh . tak dpat dikenal pasti haha ;DD

haishhh , btw shero happy sbb lepas nehh dah tak boringg sgt kalau physics . at least ada kawan perempuan hee ehem nice to meet youu , !@#$%^&* adawiyahh ! HAHAHAHHAHAHAHAH ;DD

No comments:

Post a Comment