hey peeps , welcome to shero's official blogspot . and thanks for visiting yeahh ?

takecare big girl ;D

hari jumaat lepas , hari last shaff dgn kitaorg semuaa kat smkut . bestt gilaaa kan shaff ? kitaa main taboo , gelak gelak , shaff nyanyi nyanyi . shero ingat ayat shaff

'alaa jgn lah nages , nanti aku pun nak nages'

even shero tak sampai setahun kenal shaff , tapi shero happy shaff . yes . i'm so happy :) shero ingat lg dulu mase awal tahun , kita pergi koko sama samaa kan ? bercerita bercerita , sekali tuhh , sampai masuk pasal areezal ape semuaa kan ? tak sangka sgt :)

and dgn shaff kita sambut birthday you kan baby kan ? sampai kena marah dgn cikgu sape entah . shero tak kenal :) hee .

Shafiqah Sharifudin

shaff , kitaorg semuaa mesti akan rinduuu gelak you shaff . hari tuu masa shaff baru beli jam pink tuu kan . HAHA lawakk gilaa . dtg dtg jumpa shero tak pasal pasal ckp jam pukul bpe , padahal shero tak tanyaa pun . haha sumpahhh kelakar . tapi jam tuhh coooooooool whatt ? even warna Pink Pink berlampu lampu kan ? :')


and shaff bg kitaorg semuaa benda neh kan ? sumpahhhh shero terharu bce taww taa ? haihh , kitaorg semua sygg you taww . alaaa qamarul tuuu , ckp jeee maki maki , tapi sebenarnya sygg you :) hee tapi kan you neh tahan maki kan ? mesti nanti you betah balik , mmg tade org bolehh menangggg , patut menang debat ;D

youu jge diri baik baik taww ? jgn nakal nakal kat sanee tawww ? kalau rinduu shero ingat jeee shinchan okyy ?

shaff , i will miss you so much :)
Photobucket

No comments:

Post a Comment